advertorial

Hvis du har brug for hjælp til dit misbrug, men du ikke helt ved, hvor du skal gå hen, så frygt ej. Der er mange forskellige steder, hvor du kan gå hen, hvis du gerne vil have hjælp.

Vi har lavet en liste med tre steder, du kan prøve at søge hjælp, hvis du gerne vil af med dit misbrug. Du kan læse med her, hvis du vil vide mere. 

Misbrugscenter

Læge

Din læge er til for at hjælpe dig med dit helbred. Hvad end det er fysisk eller psykisk. Derfor vil din læge altid stå til rådighed, når du har brug for hjælp med dette. Din læge kan, sammen med dig, finde ud af hvilken metode, der kan hjælpe dit misbrug. Hvis de føler, at du har brug for mere specialiseret behandling, så kan din læge lave en henvisning til sådan et sted. 

Psykolog

Gennem din læge kan du blandt andet få henvisning til en psykolog. Selvom det, at gå til en psykolog kan virke lidt fjollet, så kan en psykolog gøre meget for dit mentale helbred. En psykolog er god til at lytte, og det kan nogle gange være det man har brug for, når man er i et misbrug. Snak med en psykolog, og så skal de nok lytte til dig, og måske give dig et andet syn på, hvordan du kan komme dit misbrug til livs gennem din psyke. 

Misbrugscenter

Du kan også søge hjælp til dit misbrug hos et misbrugscenter. Et misbrugscenter er et sted, hvor der er ansat nogle specialister indenfor forskellige slags misbrug. Du kan blandt andet få hjælp til dit alkoholmisbrug, eller hvad end du går og døjer med. Du vil kunne møde andre, der står i samme situation som dig, og som måske er længer i deres forløb, og kan hjælpe dig til, hvordan du kan komme god i gennem dit misbrug. 

Du kan også klikke ind på https://behandlingscenter-stien.dk og læse mere.