Er du træner eller bestyrer for en gymnastik forening, i hvilken spring gymnastik indgår som del af dagsordenen? Så ved du sikkert også, at trampoliner fylder en del i redskabs rummet. Samtidig er en trampolin måske ikke det helt optimale redskab, når du skal træne nybegyndere og andre, som er lidt usikre. Og det er her, at airtrack kommer ind i billedet.

Hvad er airtrack?

Airtrack er et alternativ til den konventionelle trampolin, og egner sig fint til træning af spring gymnaster i klubber såvel som til hjemme træning. En airtrack består, i grove træk, af en oppustelig måtte, som fås i varierende længer, bredder og tykkelser.

Den helt store fordel ved airtrack frem for trampoliner er, at de er nemme at opbevare, idet luften kan lukkes ud af måtten, som herefter kan rulles sammen så den ikke fylder det store. Dette gør samtidig din airtrack nem at flytte og transportere. Og det kan være rigtig rart, når du skal stille op før – og rydde til side efter – din træning.

Hvem kan have glæde af en airtrack?

Som nævnt er en airtrack særdeles velegnet i forhold til spring gymnastik træning. Med en airtrack får du blødere landinger og højere spring – og skal du træne nybegyndere, har du fordelen af at din airtrack er tættere på jorden, hvilket gør det nemmere at hjælpe begyndere i afsæt og ved landing.

Det er dog ikke kun klubber og foreninger med adgang til egen hal, som kan have glæde af en airtrack. Du kan nemlig sagtens købe en airtrack til hjemmebrug, således at dine børn har et sjovt og underholdende alternativ til den noget mere plads krævende have trampolin.

Hvis du ønsker at vide mere om airtrack, og måske bestille en airtrack online, kan du få yderligere information på hjemmesiden https://globalairtrack.dk/