editorial

Utætheder er en stor plage for alle, der skal håndtere dem, uanset om det er i overfladen eller under jorden. Mens lækager let kan opdages på overfladen, kræver lækager dybt nede i jorden specialiserede værktøjer og teknikker. Dette kan gøre det at opdage lækager til en dyr og tidskrævende proces.

Heldigvis findes der i dag effektive løsninger, der gør det muligt at opdage lækager hurtigt og præcist, selv dem, der er begravet dybt under jorden. Ud over moderne metoder til lækagesporing er det også vigtigt at kontrollere, om der er lækager, selv om du ikke har mistanke om en lækage. Ved at træffe forebyggende foranstaltninger mod utætheder kan du spare tusindvis af kroner i reparationer senere hen.

Lækagesporing

Lækager man kan heldigvis gøre noget ved

Når det drejer sig om at reparere lækager, der findes dybt under jorden, er det ikke altid muligt, afhængigt af hvor langt nede røret er, kan det være nødvendigt at udgrave og reparere lækagen. I gamle dage blev utætheder ofte repareret ved hjælp af en blanding af plaster og lim, men i dag repareres utætheder normalt med specialiseret VVS-udstyr og -materialer.

Utætheder kan være en reel plage for alle, der skal håndtere dem, så sørg for at tage skridt til at forhindre utætheder i første omgang ved regelmæssigt at kontrollere dit VVS-system og træffe forebyggende foranstaltninger.

Hvis du oplever, at du har problemer med utætheder, skal du ikke tøve med at tilkalde en professionel blikkenslager eller tekniker for at håndtere problemet hurtigt og effektivt. Utætheder er ikke noget at grine af – de kan forårsage store skader, hvis de ikke kontrolleres! Risikér ikke integriteten af dit hjem eller din virksomhed.

Alvorlige lækager skal man have professionel hjælp til at stoppe, og man skal også have det rette udstyr til at opdage dem og gøre noget ved dem.

Ved hjælp af http://www.aarhus-termografi.dk/lkagesporing bliver det meget nemmere at opdage lækager.