advertorial

Er dine gulve begyndt at se grå og matte ud frem for gyldne og varme, er det tid til at give dem en gulvafslibning. Ofte gør man det i forbindelse med en flytning, når ens bolig er tom, da det er nemmere, end hvis man skal til at tømme et værelse eller huset, før det kan blive slebet. 

Hvis du ikke skal flytte i den umiddelbare fremtid og gerne vil have flotte gulve, og det gør virkelig en stor forskel, kan du vælge at få sat dit hjem i en container og så tage på ferie i en uges tid, imens et gulvslibningsfirma ordner dine gulve. Du kan læse mere på https://www.ncgulve.dk/.

Gulvafslibning

Find det rigtige firma til at slibe dine trægulve

Da der ofte går mange år mellem, at man skal have slebet sine gulve, skal man ofte ud og have fat i et nyt firma til at afslibe sine gulve. Som når du skal have fundet en hvilken som helst anden håndværker, du ikke allerede har erfaring med, er det en god ide at starte med at bede om et tilbud hos mindst tre forskellige firmaer. 

Det giver et godt overblik over prisniveauet. Det gør det muligt at afvise det dyreste tilbud, men også det tilbud, der er så urimelig billigt, at de umuligt kan udføre opgaven og få et flot resultat uden at tabe penge. Det er ikke sjovt at vende tilbage til gulve, der er fuld af ridser, og som skal slibes om.

Inden du vælger et firma, er det også en god ide at undersøge, hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Det nytter jo ikke, at de er forsinket i dagevis, hvis I har bestilt en dyr container og er taget på ferie i den periode. I kan blandt andet undersøge, hvad tidligere kunder har skrevet på Trustpilot.