advertorial

En dør er jo egentlig en simpel ting, men er du klar over, at det faktisk er virkelig svært sådan at udskifte en eksisterende dør, som man skal sætte ind i hullet, hvor den forhenværende var?

Det er heller ikke nemt, når man skal sætte en helt ny op, for så er der også meget arbejde, som der kommer på spil i den sag.

Endvidere er det jo heller ikke nemt at vælge den rette, for man skal for det første finde den dør i den stil, som man kan lide, og derefter skal man have den til at passe i målene.

Man kan for eksempel vælge en dør fra https://klarwindows.co.uk/external-doors

Men selvom man har gjort alt for at måle ordentligt efter, så er det pludselig noget andet, når man står med det i praksis og skal have sat det op.

Derfor er der også mange, der vælger at lade håndværkere tage sig af den opgave.

dør

Der er et ret så basalt problem med den her dør

Når så døren sidder der, og det skal nogle gange være nede i millimeters præcision, så skal man se efter, om den støder mod gulvet, om døren “tipper” lidt, og hvor man så skal sætte ind for at rette det.

Og selvom man retter det til, så det er helt perfekt nu, så er der stadig problemer senere hen, når hus, dør og gulv sætter sig.

Men der er også et mere almindeligt problem, som man kan støde på: Døren lukker enten for hurtigt i, eller den er virkelig svær at skubbe i.

Det kan medføre, at hvis man bare lige giver den et kærligt skub, så giver den et højlydt smæk, når den hamrer i, mens man i andre situationer kan ende med, at man virkelig skal bruge kræfter for at lukke døren.

Selvom det kan være dørens charme, så vil man gerne finde den rette mellemvare her.