Er uheldet ude og er dit kæledyr blevet ramt af sygdom eller skader? Så ønsker du naturligvis at finde det bedst mulige behandlingssted, hvor der kan blive taget godt hånd om dit kæledyr og dets velbefindende.

I Valby kan dit kæledyr modtage professionel behandling inden for en lang række af områder på en stor og veludstyret klinik. Klinikken har et stort sortiment af moderne udstyr, der sikrer, at dit kæledyr får stillet den rette diagnose og bliver behandlet på bedst mulige måde til mindst mulig gene for dig og dit kæledyr. Hvert enkelt patient bliver behandlet efter lige netop dennes behov, og klinikken lægger stor vægt på, at behandlingen bliver så smertefri, som det er muligt. Derfor bruges den mest effektive form for narkose, og alle dyr bliver målt og vejet, og der bliver lyttet til hjerte og lunger, så dit kæledyr får den helt rette form for bedøvelse. Kan behandlingen føre til efterfølgende smerter for patienten, giver klinikken dit kæledyr effektiv smertebehandling inden opvågning.

Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker er erfarne og efteruddanner sig løbende, så de konstant følger den nye viden og er i stand til at betjene det moderne og avancerede udstyr, som klinikken er i besiddelse af. Med deres store erfaring er klinikken i stand til at rådgive dig på bedst mulig facon uanset din problemstilling.

Klinikken tilbyder blandt andet certificeret behandling af kræft hos hunde, øjenlidelser, pelspleje, diverse scanninger via røntgen eller ultralyd, tandbehandlinger hos hunde og katte samt kastrering og sterilisering af kaniner. Klinikken modtager mange forskellige patienter. Oftest er det hunde og katte, der modtager kyndig behandling, men klinikken kan også hjælpe de mindre kæledyr som marsvin og kaniner. Klinikken tilbyder desuden et hvalpekursus, der lærer din hvalp at socialisere sig til samfundet, den skal bo i.

Søger du en dyreklinik i København, der kan tage kyndig og kærlig hånd om familiens kæledyr, så se nærmere her.