advertorial

Er dit gamle badekar ved at være slidt, og er karrets inderside en mosaik af revner, skrammer, ridser og grimme gullige misfarvninger? Så kan du overveje at få badekarret sat flot i stand. Det kan nemlig langt bedre betale sig at reparere badekarrets emalje i stedet for at smide det ud.

Hvordan kan man reparere emalje badekar?

Hvis skaderne i emaljen på karrets inderside udelukkende er af overfladisk karakter kan badekarret renoveres ved hjælp af en forholdsvis simpel metode som kaldes reemaljering. En reemaljering består i en udskiftning af karrets emalje, og foregår i flere trin.

Først renses badekarret grundigt op indvendig, og overfladen slibes ganske glat. Dernæst påføres emaljen ved hjælp af en sprøjtepistol. De enkelte komponenter påføres i tynde lag.

Der skal cirka fire lag til førend resultatet er perfekt. Selve reemaljeringen tager ikke mere end højs fire timer. Og allerede efter et døgn kan dit badekar atter tages i brug.

Kan jeg selv forestå reemaljering af mit badekar?

Du bør altid overlade opgaven med renovering af badekar til en professionel badekarsmaler. Så er du nemlig sikker på at resultatet bliver som ønsket, og at du får et badekar som du kan have glæde af i mange år.

En reemaljering kræver et vist håndelag samt det rette professionelle udstyr. Og med en badekarsmaler til hjælp slipper du for at bruge tid på at reemaljere dit gamle badekar.

Hvor kan jeg finde en professionel badekarsmaler i nærheden af København?

Er du bosiddende i hovedstadsområdet, eventuelt i selve København eller på Frederiksberg? Så kan du med stor fordel tage kontakt til Emaljespecialisten. Emaljespecialisten er en erfaren badekarsmaler som igennem årene har hjulpet talrige bolig ejere i det københavnske til flotte og stærke badekar.

Du kan altid få et skarpt tilbud på reemaljering af dit badekar hos Emaljespecialisten – klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.