Er du bosiddende i Nordjylland – nærmere betegnet Struer eller omegn – og står du og mangler materialer til dit bygge projekt? Så kan du med fordel besøge Øster Hjerm Bygningsartikler – dit byggecenter i Struer.

Uanset om du er selvstændig håndværker, entreprenør eller gør det selv mand, kan Øster Hjerm Bygningsartikler hjælpe dig med såvel materialer, udstyr og værkstøj som kompetent rådgivning på et fagligt højt niveau. Øster Hjerm Bygningsartikler, som er grundlagt som en udstikker på den lokale Brugs i 1960’erne og siden har vokset sig stor og stærk, er nemlig hjemsted for nogle af de mest engagerede og dedikerede medarbejdere, som kan deres kram, og ikke er bange for at træde til og hjælpe dig, skulle du være i tvivl om dit indkøb.

Du kan finde alt, hvad du skal bruge i forbindelse med renovering eller nybyggeri hos Øster Hjerm Bygningsartikler, som foruden butik og udstilling også råder over en omfangsrig og vel forsynet lagerhal med stor kapacitet. Øster Hjerm Bygningsartikler er stedet for dig, som ønsker bygge materialer og udstyr til de helt rigtige priser og en personlig og kundevendt betjening uanset om du henvender dig som privat person eller i erhvervs regi.

Øster Hjerm Bygningsartikler er tillige medlem af Jydske Byggecentre. Jydske Byggecentre er en indkøbsforening som tæller 21 selvstændige byggecentre på Sjælland og Samsø samt i Jylland. Når du lægger dine indkøb hos et byggecenter, som er medlem af Jydske Byggecentre, har du garanti for den bedste service og de mest kundevenlige priser. Hos Øster Hjerm Bygningsartikler er de dygtige medarbejdere altid up to date med såvel specifikationerne på varerne i butikken som med anvendelsen af disse.

Hvad tilbyder Øster Hjerm Bygningsartikler?

Du kan altid finde gode og aktuelle tilbud på byggematerialer hos Øster Hjerm Bygningsartikler, som hver måned har aktuelle kampagner i deres tilbuds avis. Du kan finde dem alle på hjerm-byg.dk