advertorial

Hvis du står og skal have nye døre til dit hjem, og mangler inspiration til, hvilke døre der vil passe ind i dit hjem, så frygt ej. Når du skal vælge døre til dit hjem, er det vigtigt, at du finder ud af, hvilke døre du ønsker, samt hvilken funktion den skal have, og hvor meget den skal koste.

Køb døre efter mål, og læg et budget for, hvor meget dine døre skal koste dig. Du kan læse mere om, hvilke døre du kan vælge til dit hjem her. 

døre

Glasdøre

Hvis du gerne vil have et lyst hjem med masser af lys i alle rum, så kan det være du skal vælge glasdøre. Glasdøre kan man se igennem. Det gøre, at du kan få mere lys i hvert rum, da lyset kan skinne gennem dørene. Det får også dit hjem til at synes større, da det vil føles som om, at dine rum er mere sammenhængende. 

Dobbeltdøre

Har du rum i huset, som du gerne vil forbinde? Hvis ja, så kan det være du skal vælge dobbeltdøre. Med dobbeltdøre kan du åbne op, hvis du for eksempel skal bruge mere plads, men rummene ikke er specielt store. Det kan også være et godt alternativ, hvis du ikke er så stor fan af enkeltdøre. Dobbeltdøre kan både fås med eller uden ruder i, og kan også give et mere eksklusivt udtryk til hjemmet. 

Metaldøre

Hvis du har et rum, du gerne vil have ekstrabeskyttet, så kan du med fordel vælge en metaldør. Det kan være at du samler på værdifulde objekter, og du gerne vil passe ekstra godt på dem i forhold til indbrud eller andre ubudne gæster. Du kan undersøge, hvilke muligheder der er for at få installeret en metaldør i dit hjem. Det er primært noget, der bliver installeret på arbejdspladser.