advertorial

Derhjemme er det jo det meget let at vide, hvad man skal gøre med alt ens jagudstyr, for man har som regel gjort plads til det, og så er der flere regler for, hvordan man skal opbevare jagtvåben og andet, så man får næsten en vejledning i, hvordan man skal gøre.

Så er det markant lettere at shoppe amok i Jagtogvildt.dk efter alt det spændende udstyr, som man bare må eje, når der er plads nok derhjemme.

Men når man så er uge at jage, så kan man jo ikke ligefrem have en jagtvogn med sig, som man trækker efter sig, og det var mere i gamle dage, at man havde folk til bære våben for en, og selv her skulle man alene videre med en assistent til dét, hvor dyrene i sidste ende gemte sig.

Den luksus har man sjældent nu om dage, når man skal ud at jage, så her må man lægge en anden strategi.

Tag det jagtudstyr med, du skal bruge, strategiske steder på dig

Hjemmefra beslutter man sig, hvad man skal have med at jage med, for man ved jo som regel, hvor jagtturen går hen, og hvad man kan risikere at falde over af bytte.

Herefter beslutter man sig for, hvad man kan tage med af udstyret, for det er ikke sikkert, at man støder på alt det potentielle bytte, som det er muligt, hvorfor man må udse sig noget specielt.

Noget kan man have med i en taske, men ellers må man have godt jagttøj på sig, hvor man kan gemme en del i ens lommer, så det ikke kommer til skade ude i naturen, når man går gennem tæt bevoksning eller kryber sig langs skovbunden.

Noget udstyr kan man måske have rundt om halsen eller hængende i et bælte, men ellers må man sørge for, at det ikke rasler for meget og laver lyde, som kan skræmme dyrene væk.