Det umiddelbare logiske svar til dette spørgsmål vil være, at desto flere pokemon-kort, man har desto flere pokemon mapper vil det blive nødvendigt at investere i.

Og her mener vi altså de officielle og tilpassede pokemon-mapper, man kan købe i autoriseret grad, som passer til kortene, har plads og er lette og transportere; og ikke den slags mapper, som man omdanner til formålet, eller hvor man bare smider kortene ned i nogle lommer i mapperne, så de slasker rundt.

Men det kommer jo også an på, hvor seriøst man er omkring ens samling af pokemon-kort.

Når man bliver bidt af en dille, som stryger indover landet, og som mange mennesker er med på, så griber man til at tro, at det er noget, som man kommer til at bruge meget af ens tid på og måske hele ens liv.

For det optager jo ens dagligdag og mere til, fordi det er in og populært at samle på den slags, spille med kortene og følge med i de andre ting, der knytter sig til pokemon.

Men på et tidspunkt bliver dillen udfaset, og så er det jo et spørgsmål, om man stadig vil være med på bølgen.

For nogle bliver det lidt pinligt at blive ved, specielt hvis man er en yngre type, men interessen kan så komme igen i form af nostalgi, eller fordi man finder en nyvunden interesse for pokemon.

Så er det jo smart, at man har gemt de gamle pokemon-mapper og -kort, men ellers kan man jo så på ny investere i nogle, og så kan man starte forfra på ens samling, hvis man mener det alvorligt med at samle på pokemon.

Det kan jo være svært i en ung alder at vide, om dette vil holde ved, men måske kan man allerede på daværende tidspunkt mærke, om det er noget, man gider bruge tid på senere hen.