editorial

Er terrassedøren gået i stykker? Eller trænger den bare til en opgradering? Så er det muligt at få lavet en helt ny terrassedør – og der er flere ting, du skal overveje. Skal terrassedøren være enkelt eller dobbelt? Hvor mange glasfelter skal døren have? Skal din altandør være produceret i træ, eller er du mere til det vedligeholdelsesvenlige træ/alu? Alt det tager vi et kig på i denne artikel, så læs med og bliv klædt på til at vælge de rette døre.

Vær opmærksom på sikkerheden

Det kan være en god idé at tage et kig på terrassedørens sikkerhed. Skal den have låse, og skal den være stabil og modstandsdygtig over for indbrud? Disse ting er vigtige at tage med i dine overvejelser, når du skal vælge din terrassedør.

Tænk på udseendet

Selvfølgelig skal terrassedøren være praktisk – men det kan også være rart, hvis den matcher resten af dit hus’ udseende. Har din terrassedør trærammer, mens resten af dine vinduer er i metal eller alu? Så kan det være en god idé at få lavet terrassedøren i samme materiale som dine andre vinduer. Men hvis du foretrækker den klassiske terrasse-stemning med trærammer, så gå endelig efter det.

Altandörr

Vurder vedligeholdelse

Træ terrassedøre kræver en del vedligeholdelse og pleje – men hvis du foretrækker udseendet, kan det bestemt betale sig at investere i en terrassedør i træ, som ikke har brug for så megen vedligeholdelse. Nemlig terrassedøre i træ/alu. Her slipper du for maling, behandling med træbeskyttelse og andre vedligeholdelses-opgaver, men du får det flotte træ indvendigt i din bolig.

Kig på Klarfönster

Hos Klarfönster (https://klarfonster.se/dorrar/altandorr) kan du finde alt fra enkelte terrassedøre til dobbelte terrassedøre med flere glasfelter – og selvfølgelig også terrassedøre i både træ og træ/alu. Gå på opdagelse på deres hjemmeside og bliv inspireret til, hvilken terrassedør der passer perfekt ind i dit hus.